Hvorfor vælge oS

Du græder kun én gang, når du køber kvalitet

Det er nu en gang sådan, at kvalitet koster mere end det modsatte. Så, nej vi er ikke de billigste. Til gengæld gør vi alt for, at du får en belysning, du glæder dig over at bruge hver eneste dag, og at du får mere værdi end du betaler for.

Og har du i øvrigt nogensinde fortrudt, at du har valgt kvalitet?


1. Over 30 års erfaring i branchen

Så mange års kompetence er samlet under et tag. Her lytter vi til dine behov og rådgiver dig til løsninger som du, både på kort og lang sigt, vil give dig værdi.

 
2. En samarbejdspartner du kan stole på

Vi vil ikke tilbyde dig løsninger, som vi ikke selv tror 100% på. Vi vil hellere sige nej til en opgave, end sende dig afsted med en løsning, som ikke er holdbar.

Modsat forventer vi, at vores kunder betragter vores samarbejde som et partnerskab. Vi vil nemlig gerne have besøg af dig flere gange.

 
3. Vi følger opgaverne helt til dørs

Lyt til os. Vi lytter til dig også når opgaven er udført. Du vil mærke forskellen, når du handler hos os. Når vi taler med vores kunder, får vi en klar fornemmelse af, at de virkelig bruger vores løsninger til gøre hverdagen mere praktisk og funktionel.

 
4. Certificeret og godkendt

Det er et vigtigt parameter, at vores produkter opfylder myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste europæiske standarder. Alle vores leverandører stiller alle certifikater til din disposition.

Tilfredse brugere er vores succes.

 

Vil du vide mere om os? Ring på telefon +45 75 52 04 65 og hør hvad vi kan gøre for dig.
 

Kontakt os

GLADIATOR LED ARBEJDSLAMPE
 

- robust ydre, grønt indre,
også med hele 3 stk. strømudtag
 

POWERMOON SLIDER Light Tower
 

- leveres nu også med LED i 400W og 600W,
med direkte tilslutning til 230V.

 


 

Vi er garant for, at produkterne lever op til dine forventninger samt myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste EU standarder.