Om os

Vi er den førende ekspert indenfor belysning

LYSEL blev etableret i 2000 af Holger Færch, og virksomheden ejes og drivers fra 2019 i et ejer fællesskab mellem Holger Færch og Thomas Krogager.

Holger Færch har over 30 års erfaring inden for belysningsbranchen samt en uddannelse som arkitekt. Thomas Krogager har en bred el-teknisk baggrund og stærke IT kompetencer samt ledelseserfaringer.

30

års erfaring i branchen

Baggrund og fokus

Et stort netværk i hele Europa blandt producenter og kunder gør os i stand til at løse selv de vanskeligste opgaver indenfor vores kerneydelse: Mobile arbejdsbelysninger samt industribelysninger.

Virksomheden forhandler belysninger udviklet og produceret af internationalt anerkendte og innovative virksomheder.

Produkterne er teknologiske niche-produkter, som henvender sig til den professionelle og højt specialiserede bruger.

Vi er garant for, at produkterne lever op til brugerens forventninger samt myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste europæiske standarder.

3.340

Produkter

697

Kunder

14

Certificeringer

Virksomhedens fokusområde er mobilitet og sikkerhed

Belysningsløsninger som skaber gode produktionsforhold, trivsel og sikkerhed for medarbejdere begrænser muligheden for produktionsstop og arbejdsskader.

Vi løser projekter med store udfordringer, såsom høje omgivelsestemperaturer, aggressive dampe og rengøring med skrappe rengøringsmidler.

ATEX godkendte belysninger giver sikkerhed i arbejdsområder med eksplosionsfare på grund af støv og gasdampe.

Mobile arbejdsbelysninger er en naturlig del af arbejdet i industrien, servicevirksomheder og håndværk. Som et supplement til arbejdsbelysninger tilbyder vi el-artikler såsom sikkerhedstransformere, stikkontakttavler, kabler, kabeltromler samt kabelbroer.

Vi tilstræber et konstant højt serviceniveau og med fokus på høj kvalitet, fleksibilitet og engagement. Vi søger efter den løsning, som kan bidrage til kundens værdiskabelse.

  • Den personlige sikkerhed  =  ingen arbejdsskader  =  ingen driftsstop

  • Driftsikkerhed  =  ingen produktionsstop  =  færre driftsomkostninger

Vi er altid klar til at rådgive