BAGGRUND OG FOKUS

LYSEL blev etableret i 2000 af Holger Færch, og virksomheden ejes og drivers fra 2019 i et ejer fællesskab mellem Holger Færch og Thomas Krogager.
Holger Færch har over 30 års erfaring inden for belysningsbranchen samt en uddannelse som arkitekt. Thomas Krogager har en bred el-teknisk baggrund og stærke IT kompetencer samt ledelseserfaringer. 

Et stort netværk i hele Europa blandt producenter og kunder gør os i stand til at løse selv de vanskeligste opgaver indenfor vores kerneydelse: Mobile arbejdsbelysninger samt industribelysninger.

Virksomheden forhandler belysninger udviklet og produceret af internationalt anerkendte og innovative virksomheder.
Produkterne er teknologiske niche-produkter, som henvender sig til den professionelle og højt specialiserede bruger.

Vi er garant for, at produkterne lever op til brugerens forventninger samt myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste europæiske standarder.

 

Virksomhedens fokusområde er MOBILITET og SIKKERHED

  • Den personlige sikkerhed = ingen arbejdsskader = ingen driftsstop
  • Driftsikkerhed = ingen produktionsstop = færre driftsomkostninger

Som et naturligt supplement til arbejdsbelysninger tilbyder vi el-artikler såsom sikkerhedstransformere, stikkontakttavler, kabler, kabeltromler samt kabelbroer.

Industribelysningerne løser projekter med større udfordringer, såsom høje omgivelsestemperaturer, aggressive dampe, fødevareindustrien IP66/69, ATEX områder samt kystnæreområder. 

Vi tilstræber et konstant højt serviceniveau og med fokus på høj kvalitet, fleksibilitet og engagement. Vi søger efter den løsning, som kan bidrage til kundens værdiskabelse.

Tilfredse brugere er vores succes.

 

Kontakt os

GLADIATOR LED ARBEJDSLAMPE
 

- robust ydre, grønt indre,
også med hele 3 stk. strømudtag
 

POWERMOON SLIDER Light Tower
 

- leveres nu også med LED i 400W og 600W,
med direkte tilslutning til 230V.

 


 

Vi er garant for, at produkterne lever op til dine forventninger samt myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste EU standarder.