spartan atex lamper til zone 1/21

 

SPARTAN LED ATEX

SPARTAN – LED Lighting for Hazardous Environments

Et komplet sortiment
SPARTAN er et komplet sortiment af Ex LED belysninger, der er godkendt for ATEX- og IEC Ex zone 1/21 og zone 2/22 eksplosionsfarlige omgivelser. SPARTAN har det bredeste udvalg af Projektører, Lineær, Bulkhead, High Bay og Kran belysninger. Dette udvalg kan også leveres med nødlys funktion og i NON-ATEX industrielle versioner. 

Fleksibel installation og lav vedligeholdelse

Alle SPARTAN belysningerne har et design, som sikrer besparelser ved installation og vedligeholdelse. SPARTANs unikke modulopbygning gør service, inspektion og vedligeholdelse af alle nøglekomponenter meget hurtigere og lettere.

Long Life, Ultra-Powerful

SPARTAN belysningerne yder et driftssikkert liv på over 10 år i nogle af de mest farlige og vanskelige miljøer på planeten. CoolExtrude ™ termisk teknologi sikrer en meget køligere LED-driftstemperatur end Ex-belysninger - hjælper SPARTAN belysninger til at levere en konsekvent høj lyseffekt på op til 25.000 lumen i ethvert miljø.

Fuldt erstatning for traditionelle belysninger

Som en del af Raytec's flagskibs produktserie er SPARTAN Lineær LED armaturer designet til at kunne erstatte 1:1 eksisterende belysninger lysrørsarmaturer, hvor der kræves høj virkningsgrad, pålidelighed og hvidt lys. Dimensioner, montagepunkter og forskruninger er kompatible med 2x18W eller 2x36W lysrørsarmaturer, endvidere gør en lumenpakke og lysfordeling, det muligt med en direkte udskiftning.

Fuld lysstyrke i nødstilfælde

Yder med op til 100% lysstyrke under nøddrift! SPARTAN armaturer fås med batteri backup, der leverer lys, når strømmen afbrydes. Belysningerne kan fabriksindstilles til at fungere på forskellige strømniveauer for enten at prioritere lysstyrke eller driftstid under nøddrift.

Intelligent og Self-Testing

De nye SPARTAN Intelligent Emergency belysninger er designet til at sikre, til en hver tid, optimal batteripræstationer. De yder en selvtestfunktion, som automatisk tester batteriet for at sikre dets status og måle dets kapacitet. En trefarvet signal LED indikerer batteriets status, hvilket muliggør nem vedligeholdelseskontrol fra gulvniveau.

KENY LED-AKKU arbejdslamper 

 - lys fri for ledninger med AKKU-lamper.
leveres i flere varianter, 10W og 20W.

 

NAOS LED loftbelysning 

- som en lysende flade,
oplyser NAOS et stort arbejdsområde.

 

 


 

Vi er garant for, at produkterne lever op til dine forventninger samt myndighedernes krav til godkendelser efter de strengeste EU standarder.